WAAROM BVD SCHILDERWERKEN

BVD Schilderwerken is een bedrijf wat staat voor professioneel, kwalitatief en vakkundig schilderwerk. Een bedrijf wat zijn afspraken altijd nakomt, en voor eerlijke prijzen gegarandeerd de hoogste kwaliteit levert.

Voor meer informatie en/of een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met

Bregnand van Duijn via het nummer 0623697958.

MIJN DIENSTEN

SCHILDERWERK BINNEN

Is u binnenboel nodig aan een opfrisbeurt, of wilt u totaal andere kleuren? Buiten dat is ook het beschermen van u binnen schilderwerk belangrijk.

SCHILDERWERK BUITEN

Of het nu gaat om particulieren, bedrijven, vereniging van eigenaren, onderhoud of nieuwbouw. Geen klus is te klein of te groot voor BVD Schilderwerken.

HOUTROTREPARATIE

Houtrot word weg gefreesd tot het schone en gezonde hout. Gefixeerd met Reapaire Care Dry Fix. En uiteindelijk gerepareerd met Repair Care. Verder rotten zal het niet meer doen, en na het overschilderen is niks meer van het houtrot te zien.

WANDAFWERKING

Wandafwerking kan op verschillende manieren. Sausen met afneembare of niet afneembare muurverf. Behangen met vinyl, papier of glasvlies. Wij verlenen u graag een passend advies

MEUBELS

Oude en bruine meubels die u liever weg doet omdat het niet meer past bij u interieur? Of u meubelstuk nieuw leven inblazen door het te laten schilderen in alle denkbare kleuren. Het is mogelijk bij BVD Schilderwerken.

GLASZETTEN

Ook voor het laten plaatsen van glas kunt u gerust contact opnemen.